Blog

Didim Maril Hotel

Didim Maril Hotel

En Ucuz Didim Maril Hotel Transferi

Transfer Ara
Maril Resort Hotel Didim, Altınkum bölgesinde bulunmaktadır. Otel Milas Havaalanı'na 100 km, Didim'e 500 m uzaklıktadır. Tesis içerisinde bulunan güzellik salonu hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 50 m uzunluğundaki sahile sahip tesisin kendine ait iskelesi vardır.

5000 m2 alanda kurulmuş olan Maril Resort Hotel oda kahvaltı konseptiyle misafirlerine hizmet vermektedir. Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz.

Açık yüzme havuzunda eğlenerek serinleme imkanı bulabileceksiniz. Tesis içerisinde yer alan spa, jakuzi hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için tesiste bar bulunmaktadır.

Tatilde spor ve eğlenceyi tercih edenler için deniz bisikleti, sörf faaliyetleri vardır.
CTS TUR
CTS TUR

Her zaman yeniliklere imza atan CTS Tur Didim'e gelmek isteyen yerli ve yabancı müşterilerini sıkıntı yaratan ulaşımı konusunda çözüm odaklı davranışlar ile çevrede bulunan tüm havalimanlarından 2008 yılında başlattığı Paylaşımlı Transfer Hizmeti ile ortadan kaldırmış ve bir ilke daha imza atmıştır.