Blog

Büyük Anadolu Didim Resort

Büyük Anadolu Didim Resort

En Ucuz Büyük Anadolu Didim Resort Transferi

Transfer Ara
2009 yılında yapılan Büyük Anadolu Didim Resort Didim, Mavişehir bölgesinde bulunmaktadır. 20000 m2 alanda kurulmuş olan Büyük Anadolu Didim Resort otel herşey dahil konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir.

Büyük Anadolu Didim Resort denize sıfır konumuyla dikkat çekmektedir. 152 m uzunluğundaki sahilinde denizin tadını çıkartabilirsiniz. Tesisin kendine özel kum plajı bulunmaktadır. Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz.

Açık ve kapalı yüzme havuzları ile eğlenme ve dinlenme imkanı bulabilirsiniz. Tesis içerisinde yer alan spa, jakuzi ve masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Keyifli vakit geçirmeniz için tesiste bar bulunmaktadır. Otel Milas Havaalanı'na 100 km, Didim'e 5 km uzaklıktadır.

Didim’e Nasıl Gidilir?

Ege’nin en sevilen turizm destinasyonlarından biri olan Didim’e özel araçla, otobüsle ya da uçakla ulaşmak mümkün.

Otobüs: Ulaşım için otobüsü tercih edenler, yaz aylarında İzmir, İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerden doğrudan Didim’e hareket eden seferler bulabilir. Didim’e otobüsle gelmenin diğer bir yolu ise, Türkiye’nin her yerinden İzmir’e ve Aydın’a hareket eden otobüs seferlerinden birini tercih etmek ve otogardan tekrar Didim yönüne giden bir otobüse binmek. İzmir ve Aydın otogarlarından her saat başı Didim otobüsü kalkıyor.

Havayolu: Havayolunu tercih edecek olanlar için 150 km uzaklıktaki İzmir Adnan Menderes Havalimanı en ideal seçenek. Sefer sıklıkları daha az olsa da 120 kilometre uzaklıktaki Dalaman Havalimanı ve 90 kilometre uzaklıktaki Bodrum Milas Havalimanı da tercih edilebilir. Havaalanından tatil noktanıza ulaşım için en uygun fiyatlarla sitemiz üzerinden havalimanı transferi gerçekleştirebilirsiniz.

Özel araç: Didim’e özel araçla gidebilmek için İzmir yönünden hareket edildiğinde Söke yolunu takip etmek gerekiyor. İzmir-Didim arası 160 kilometre yani yolculuk yaklaşık olarak 2 saatinizi alabilir. Didim’e İstanbul’dan ulaşmak yaklaşık 8 saat; Ankara’dan ulaşmak ise 9 saat sürüyor.
CTS TUR
CTS TUR

Her zaman yeniliklere imza atan CTS Tur Didim'e gelmek isteyen yerli ve yabancı müşterilerini sıkıntı yaratan ulaşımı konusunda çözüm odaklı davranışlar ile çevrede bulunan tüm havalimanlarından 2008 yılında başlattığı Paylaşımlı Transfer Hizmeti ile ortadan kaldırmış ve bir ilke daha imza atmıştır.