Blog

Didim - İstanbul Otobüs Bileti

Didim - İstanbul Otobüs Bileti

En Ucuz Didim - İstanbul Otobüs Bileti

Bilet Ara

Didim Şehir Merkezinden Otogara Ulaşım

Şehir merkezinden kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunan Didim Terminali’ne hem ilçe merkezinden hem de komşu tatil beldelerinden ve otellerden kolayca ulaşabilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Didim ve Aydın arasında sabah 06:20’den gece 20:00’a kadar hizmet veren 405 numaralı otobüs hattının yanı sıra ilçe merkezinden terminale ulaşım sağlayan 33 duraklı D-Marin – Yalıköy otobüs hattıyla da terminale kolayca ulaşabilirsiniz.

Minibüsler

Didim merkezinde ulaşım çoğunlukla minibüslerle sağlanıyor. Şehir merkezinden terminale giden minibüslerin dışında çevre ilçelerden ve köylerden de minibüs seferleriyle kolayca terminale ulaşabilirsiniz.

Taksi

Hem Didim merkezinde hem de otellerde 7 gün 24 saat taksi bulabileceğiniz duraklar bulunuyor. Merkeze yakın olan terminale taksiyle kısa ve rahat bir yolculukla ulaşabilirsiniz.

Otogardan İstanbul Şehir Merkezine Ulaşım

Harem Terminali’nden hem Anadolu Yakası’nda hem de Avrupa Yakası’nda istediğiniz yere ulaşabileceğiniz pek çok alternatif ulaşım şekli bulunuyor.

Belediye Otobüsleri

Belediye otobüslerini kullanarak terminalden Anadolu Yakası’nın birçok noktasına otobüs seferleri bulabilirsiniz.320A, 12H, 139A, 16A, 139, 16F, 16U, 139, 12, 16M, 18Y, 13M ve 13ÜS numaralı otobüs hatları ile terminalden istediğiniz semte kolayca gidebilirsiniz.

Minibüs

Terminalin yakınında bulunan minibüs durağından kalkan Harem – Gebze minibüs hattını kullanarak E-5 Karayolu üzerinde bulunan bütün duraklara ulaşabilirsiniz.

Metrobüs

Terminalden şehrin her iki yakasına da metrobüs hizmetleri sağlanıyor.34BZ, 37C, 34, 34AS, 16F, 16U, 320A, 16M ve 16A numaralı metrobüs hatlarıyla istediğiniz yere kolayca gidebilirsiniz.

Taksi

Terminalin hemen yanındaki terminal taksi durağından 7 gün 24 saat taksi hizmeti bulabilir ve hızlı bir şekilde İstanbul’un her yerine gidebilirsiniz.

Yolcu Servisi

Terminal içinde hizmet veren otobüs firmalarının her yarım saate bir kalkan şehir içi yolcu servisleri bulunuyor. Bu ücretsiz yolcu servisleriyle Anadolu Yakası’nın merkezi noktalarına gidebilirsiniz.

Marmaray

Terminalin yakınındaki Marmaray durağından Avrupa Yakası’ndaki pek çok durağa kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Feribot

Harem Feribot İskelesi’ne kısa bir yürüyüş mesafesinde olan terminalden her yarım saate bir bulacağınız feribot seferleri ile Sirkeci ve Eminönü İskelesi’ne rahat bir yolculukla ulaşabilirsiniz.
CTS TUR
CTS TUR

Her zaman yeniliklere imza atan CTS Tur Didim'e gelmek isteyen yerli ve yabancı müşterilerini sıkıntı yaratan ulaşımı konusunda çözüm odaklı davranışlar ile çevrede bulunan tüm havalimanlarından 2008 yılında başlattığı Paylaşımlı Transfer Hizmeti ile ortadan kaldırmış ve bir ilke daha imza atmıştır.