Blog

Didim - Bodrum Otobüs Bileti

Didim - Bodrum Otobüs Bileti

En Ucuz Didim - Bodrum Otobüs Bileti

Bilet Ara

Didim Şehir Merkezinden Otogara Ulaşım

Şehir merkezinden kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunan Didim Terminali’ne hem ilçe merkezinden hem de komşu tatil beldelerinden ve otellerden kolayca ulaşabilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Didim ve Aydın arasında sabah 06:20’den gece 20:00’a kadar hizmet veren 405 numaralı otobüs hattının yanı sıra ilçe merkezinden terminale ulaşım sağlayan 33 duraklı D-Marin – Yalıköy otobüs hattıyla da terminale kolayca ulaşabilirsiniz.

Minibüsler

Didim merkezinde ulaşım çoğunlukla minibüslerle sağlanıyor. Şehir merkezinden terminale giden minibüslerin dışında çevre ilçelerden ve köylerden de minibüs seferleriyle kolayca terminale ulaşabilirsiniz.

Taksi

Hem Didim merkezinde hem de otellerde 7 gün 24 saat taksi bulabileceğiniz duraklar bulunuyor. Merkeze yakın olan terminale taksiyle kısa ve rahat bir yolculukla ulaşabilirsiniz.

Otogardan Bodrum Şehir Merkezine Ulaşım

Terminalden hem Bodrum’un her semtine hem de tatil beldelerine yolcuların 24 saat ulaşabilmesini sağlayan pek çok ulaşım aracı var.

Minibüsler

Terminal önündeki Cevat Şakir Caddesi üzerinde durakları bulunan şehir içi minibüsleriyle 24 saat şehir merkezine gidebilirsiniz. Terminal içerisindeki minibüs peronundan da tatil beldelerine her 15 dakikada bir minibüs kalkıyor.

Taksi

24 saat hizmet veren terminal taksinin yanı sıra terminal yakınında da pek çok taksi durağı bulunuyor. Taksi ile hem şehir merkezinde istediğiniz noktaya hem de beldelere rahat bir yolculukla ulaşabilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Cevat Şakir Caddesi üzerinde durakları bulunan belediye otobüsleri sabah saatlerinden gece 22:00’a kadar yolculara hizmet veriyor. Bu otobüsler Bodrum merkezinde pek çok duraktan geçiyor ve her yarım saatte kalkıyor.
CTS TUR
CTS TUR

Her zaman yeniliklere imza atan CTS Tur Didim'e gelmek isteyen yerli ve yabancı müşterilerini sıkıntı yaratan ulaşımı konusunda çözüm odaklı davranışlar ile çevrede bulunan tüm havalimanlarından 2008 yılında başlattığı Paylaşımlı Transfer Hizmeti ile ortadan kaldırmış ve bir ilke daha imza atmıştır.