DATÇA BADEM ÇİÇEĞİ FESTİVALİ

18 Şubat 2023 - Cumartesi

Belirlenen duraklardan sabah saat 07:00 'de siz değerli misafirlerimizi alarak turumuza başlıyoruz. Yol güzergahımız olan Marmaris Çınar Restoranda alacağımız sabah kahvaltısı molasının ardından turumuza ilk önce Datça’ nın en güzel koyu olan Palamutbükü koyu ile başlıyoruz. Badem çiçeği festivali için kurulan standları gezerek alışverişlerimizi yapıyoruz. Festivalde birçok etkinlik sizleri bekliyor, el emeği olan ürünler ile hediyelik eşyalar satılan panayır alanında ayrıca bölgesel dans gösterileri de yer alıyor...Ardından, Datça merkeze doğru yola çıkıyoruz. Datça sokaklarında gezerek huzurlu atmosferini ve modern ve samimi köylüleri ile tanışıyoruz…Sonrasında Eski Datçayı görmeye gidiyoruz. Burada ahşap kapılı taş evlerin samimi duruşu davet eder gibi duruyor karşıdan…Taş döşeli yollarıyla dar sokaklar, bahçe duvarlarını süsleyen çiçekler, mor, pembe, beyaz, sarı, fuşya rengi begonviller arasında dolaşarak ruhunuzu dinlendiriyorsunuz .Son olarak; Marmaris şehir merkezine gidiyoruz. Merkezde alacağımız serbest zaman da Marmaris’ in marinasında yürüyüşümüzü yaparak, kahvelerimizi içerek zaman geçirebilirsiniz. Çarşısında gezdikten sonra aracımızla buluşarak 18:00'de Didim'e  dönüş yolculuğumuza geçiyoruz.

Dahil Olanlar

LÜKS ARAÇLAR İLE ULAŞIM
ARAÇ İÇİ İKRAM (otobüs için geçerlidir.)
FERDİ KAZA SİGORTASI
CTS TUR GÜVENCESİ
REHBERLİK HİZMETİ

Hariç Olanlar

KİŞİSEL HARCAMALAR
KAHVALTI/ÖĞLE YEMEĞİ
MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞ ÜCRETİ

Kalkış Yerleri

İZMİR TEKEL
PALABIYIK IŞIKLAR
KENT MEYDANI
ESKİ ADLİYE
DİDİM OTOGAR

Galeri

350 TL kişi başı


Acele edin, yeriniz dolmadan aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçin. En kısa sürede size bilgi vermek için ulaşacağız.

Bizimle iletişime geçin

BENZER TURLAR

Bunlara da göz atabilirsiniz

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK
Detaylar

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK

Urla Enginar Festivali, Urla'nın mutfağını tanıtmak amacıyla düzenlenen bir festivaldir. Urla halkı bu sene 8. kez '' Enginar Tüm Kalbiyle Sizi Çağırıyor'' sloganıyla mutfak kapılarını bizlere açıyor.

  • SOR (ASK)

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE
Detaylar

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ' NDE HOŞ TATLARI, RENKLERİ, GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLEYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL KİRAZ STANTLARINI GEZİYORUZ VE TADINA VARIYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU
Detaylar

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU

24.BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ' NDE HOŞ KOKULARI, RENKLERİ GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLİYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇİÇEK STANTLARINI GEZİYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı