URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK

20 Nisan 2024 - Cumartesi

Belirlenen duraklardan saat 07:00 ’de hareket ediyoruz. Öncelikle kahvaltı için Kuşadası  Kirazlı Köyün de molamız olacaktır. Kahvaltımızı tamamladıktan sonra bu yıl 8. Kez düzenlenecek olan Enginar Festivali alanına gidiyoruz. Urla belediyesi tarafından organize edilen festivalde Urla’nın meşhur enginarlarından satın alabilir ve enginar ile yapılan onca çeşit yemeğin tadına bakabilirsiniz. Festival kapsamında düzenlenen atölyelerde enginar yemeğinin püf noktalarıyla ilgili bilgi alabilir, ünlü sanatçıların konserleriyle keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Daha sonrasında turumuza Türkiye’nin ilk ve tek köy tiyatrosuna ev sahipliği yapmasıyla tanıdığımız ve diğer özelliklerini öğrendikçe daha da çok sevdiğimiz Bademler Köyüne ulaşıyoruz.  Ülkemizin en aydın ve en çağdaş yerleşimlerinden biri olan Bademler’de  geçmişi çok önceye uzanan köy tiyatrosunun yanı sıra 20 yıllık bir oyuncak müzesi, 80 yıldır hizmet veren bir halk kütüphanesi, yerel üretimi teşvik eden bir üretici pazarı ve sosyal yaşamı destekleyen bir çok dernek yer alıyor. Bademler, bembeyaz evleri ve sahip olduğu tüm bu kültürel birikimle kelimenin tam anlamıyla aydınlık yüzümüzdür. Sonrasında turumuza Seferihisar Sığacık ile devam ediyoruz.

-          Kirazlı Köyü / Serpme Kahvaltı (Ekstra)

-          Urla Enginar Festivali Alanı

-          Bademler Köyü / Serbest Zaman / Çay- Kahve Molası (Ekstra)

-          Sığacık / Serbest Zaman / Dönüş Yemeği (Ekstra)

  18:00 Didim’e Dönüş. 

Dahil Olanlar

- LÜKS ARAÇLAR İLE ULAŞIM
- ARAÇ İÇİ İKRAM (otobüs yolculukları içindir)
- REHBERLİK HİZMETİ
- CTS TUR GÜVENCESİ
- FERDİ KAZA SİGORTASI

Hariç Olanlar

- MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞ ÜCRETİ
- KİŞİSEL HARCAMALAR
- KAHVALTI
- DÖNÜŞ YEMEĞİ

Kalkış Yerleri

İZMİR TEKEL
PEHLİVANOĞLU MARKET
KENT MEYDANI
ESKİ ADLİYE
OSMAN KALIPÇI SANAYİ
DİDİM OTOGAR
AKBÜK BELEDİYE
SÖKE OTOGAR

Galeri

SOR (ASK)


Acele edin, yeriniz dolmadan aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçin. En kısa sürede size bilgi vermek için ulaşacağız.

Bizimle iletişime geçin

BENZER TURLAR

Bunlara da göz atabilirsiniz

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE
Detaylar

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ' NDE HOŞ TATLARI, RENKLERİ, GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLEYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL KİRAZ STANTLARINI GEZİYORUZ VE TADINA VARIYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU
Detaylar

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU

24.BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ' NDE HOŞ KOKULARI, RENKLERİ GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLİYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇİÇEK STANTLARINI GEZİYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı

ÇEŞME ALAÇATI OT FESTİVALİ
Detaylar

ÇEŞME ALAÇATI OT FESTİVALİ

İzmir'in en güzel cennet köşelerinden biri olan Alaçatı da düzenlenen Alaçatı Ot festivali ile hem İzmire Hem Alaçatıya Hemde Çeşmeye gezmeye doyacaksınız

  • 375 TL / kişi başı