BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU

05 Mayıs 2023 - Cuma

Belirlenen duraklardan siz değerli misafirlerimizi saat 07:00’de aldıktan sonra hareket ediyoruz.
 Öncelikle kahvaltı için Şirince Selçuk Mevkii’ de kahvaltı molamız olacaktır. Kahvaltımızı tamamladıktan sonra bu yıl 24.sü düzenlenecek ve Bayındır Belediyesi’nin
düzenlenecek ve Bayındır Belediyesi’nin ‘‘Çiçeğin Hikâyesi Burada Başladı’’ sloganıyla yola çıktığı Bayındır Çiçek Festivali'ne gidiyoruz. Burada Serbest Zamanımızdan Sonra Tirelilerin geleneksel giyimini yansıtan yöresel kıyafetleri ile beraber berber, terzi, ayakkabıcı, fotoğrafçı gibi hizmet sektörünün farklı kollarını görmek üzere Tire Kent Müzesine gidiyoruz. Dönüş Yemeği Olarak Adlandırılan Tire’nin Meşhur Delikli Köftesinin Tadına Bakmak İçin Tire’nin En Ünlü Restaurant’ına Gidiyoruz. Yemek Ve Çay Kahve Molamızdan Saat 18:00 de Didim'e Dönüş Yoluna Geçiyoruz. Bir Sonra Ki Turumuz da Siz Değerli Misafirlerimizle Tekrar Görüşmek Dileğiyle..

Dahil Olanlar

LÜKS ARAÇLAR İLE ULAŞIM
ARAÇ İÇİ İKRAM (otobüs yolculukları içindir)
REHBERLİK HİZMETİ
CTS TUR GÜVENCESİ
FERDİ KAZA SİGORTASI

Hariç Olanlar

MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞ ÜCRETİ
KİŞİSEL HARCAMALAR
KAHVALTI
DÖNÜŞ YEMEĞİ

Kalkış Yerleri

İZMİR TEKEL
PALABIYIK IŞIKLAR
KENT MEYDANI
ÇAĞLAR PETROL
ESKİ ADLİYE DURAK
DİDİM OTOGAR

Galeri

350 TL kişi başı


Acele edin, yeriniz dolmadan aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçin. En kısa sürede size bilgi vermek için ulaşacağız.

Bizimle iletişime geçin

BENZER TURLAR

Bunlara da göz atabilirsiniz

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK
Detaylar

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK

Urla Enginar Festivali, Urla'nın mutfağını tanıtmak amacıyla düzenlenen bir festivaldir. Urla halkı bu sene 8. kez '' Enginar Tüm Kalbiyle Sizi Çağırıyor'' sloganıyla mutfak kapılarını bizlere açıyor.

  • SOR (ASK)

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE
Detaylar

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ' NDE HOŞ TATLARI, RENKLERİ, GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLEYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL KİRAZ STANTLARINI GEZİYORUZ VE TADINA VARIYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı

ÇEŞME ALAÇATI OT FESTİVALİ
Detaylar

ÇEŞME ALAÇATI OT FESTİVALİ

İzmir'in en güzel cennet köşelerinden biri olan Alaçatı da düzenlenen Alaçatı Ot festivali ile hem İzmire Hem Alaçatıya Hemde Çeşmeye gezmeye doyacaksınız

  • 375 TL / kişi başı