BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE

11 Haziran 2023 - Pazar

Belirlenen duraklardan siz değerli misafirlerimizi saat 07:00’de aldıktan sonra hareket ediyoruz. Öncelikle kahvaltı için Şirince Selçuk Mevkii’ de kahvaltı molamız olacaktır. Kahvaltımızı tamamladıktan sonra Bayındır'a hareket sağlıyoruz. Bayındır Balcılar Kiraz Festivali alanına varıyoruz. Burada Serbest Zamanımız olacaktır. Bayındır’ın Balcılar Mahallesi’nde Entegre Kontrollü Ürün Yönetimi Projesi ve Kiraz Şenliği bu sene 11 Haziran da kutlanacak. İhracata yönelik üretimde önemli artışın görüldüğü Balcılar Köyü kirazının ismini duyurmak ve kendi bölge ismiyle markalaşabilmek için düzenlenen “Balcılar Köyü Kiraz Şenliği” Bayındır Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenleniyor. 11 Haziran saat 16:00’da başlayacak festivalde en iyi kiraz yarışması ve çeşitli etkinlikler yer alacak. Festival alanında ki serbest zamanımızın ardından Tirelilerin geleneksel giyimini yansıtan yöresel kıyafetleri ile beraber berber, terzi, ayakkabıcı, fotoğrafçı gibi hizmet sektörünün farklı kollarını görmek üzere Tire Kent Müzesine gidiyoruz. Dönüş Yemeği Olarak Adlandırılan Tire’nin Meşhur Delikli Köftesinin Tadına Bakmak İçin Tire’nin En Ünlü Restaurant’ına Gidiyoruz. Yemek Ve Çay Kahve Molamızdan Sonra Saat 18:00'de  Didim'e Dönüş Yoluna Geçiyoruz. Bir Sonra Ki Turumuz da Siz Değerli Misafirlerimizle Tekrar Görüşmek Dileğiyle.

Dahil Olanlar

LÜKS ARAÇLAR İLE ULAŞIM
ARAÇ İÇİ İKRAM (otobüs yolculukları içindir)
REHBERLİK HİZMETİ
CTS TUR GÜVENCESİ
FERDİ KAZA SİGORTASI

Hariç Olanlar

MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞ ÜCRETİ
KİŞİSEL HARCAMALAR
KAHVALTI
DÖNÜŞ YEMEĞİ

Kalkış Yerleri

İZMİR TEKEL
PALABIYIK IŞIKLAR
KENT MEYDANI
ESKİ ADLİYE
DİDİM OTOGAR
SÖKE OTOGAR

Galeri

350 TL kişi başı


Acele edin, yeriniz dolmadan aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçin. En kısa sürede size bilgi vermek için ulaşacağız.

Bizimle iletişime geçin

BENZER TURLAR

Bunlara da göz atabilirsiniz

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK
Detaylar

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK

Urla Enginar Festivali, Urla'nın mutfağını tanıtmak amacıyla düzenlenen bir festivaldir. Urla halkı bu sene 8. kez '' Enginar Tüm Kalbiyle Sizi Çağırıyor'' sloganıyla mutfak kapılarını bizlere açıyor.

  • SOR (ASK)

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU
Detaylar

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU

24.BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ' NDE HOŞ KOKULARI, RENKLERİ GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLİYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇİÇEK STANTLARINI GEZİYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı

ÇEŞME ALAÇATI OT FESTİVALİ
Detaylar

ÇEŞME ALAÇATI OT FESTİVALİ

İzmir'in en güzel cennet köşelerinden biri olan Alaçatı da düzenlenen Alaçatı Ot festivali ile hem İzmire Hem Alaçatıya Hemde Çeşmeye gezmeye doyacaksınız

  • 375 TL / kişi başı