TİRE PAZARI - ŞİRİNCE TURU

31 Ocak 2023 - Salı

Belirlenen duraklardan siz değerli misafirlerimizi sabah saat 07:00'de alıyoruz. Kahvaltı molamız için YaylaKöy'e varmış oluyoruz. Kahvaltı molamızı aldıktan sonra Tire Pazarı turumuz için tekrar yolumuza devam ediyoruz. Mutlu insanların kenti Tire'de, yüzyıllardır kurulan pazarın ünü ülke sınırlarını çoktan aşmış durumda. Türkiye'nin en büyük açık hava pazarı olduğu yıllardır biliniyor. Salı Pazarı adeta görsel bir şöleni de içinde barındırıyor. İlçenin tarihi, mimari dokusuyla iç içe geçmiş tezgahlarda sattıkları ürünlerinin reklamını olabildiğince yüksek sesli kafiyeli manilerle yapan esnaflar, o tezgahtan hiçbir şey almasanız bile sizleri gülümsetmeye yetiyor. Onlarca cadde ve sokağa yayılan pazar alanı gez gez bitmiyor. İçinizden, "Bu pazarın acaba sonu yok mu?" diye düşünürken aldıklarınıza bakıp şaşkınlık içinde kalıyorsunuz. Planlamadığınız o kadar alışveriş yapmanıza rağmen yine de cüzdanınız da paranın artmasını ise gülümseyerek Tire pazarının bereketine bağlıyorsunuz. :)  Tire pazarında yöresel yiyecek standları da bulunmakta dileyen misafirlerimiz pazar içerisinde öğle yemeği yiyebilir çay kahve molası verebilirler. Tire Pazarı turumuz ardından Şirince Köyü turumuz için  yolumuza tekrar devam ediyoruz. Şirince Köyüne varmış oluyoruz. Köy' de yine bir serbest zamanımız olacaktır. İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince, tepelerin arasına kurulmuş ve özgün tarihi mimarisini önemli ölçüde korumuş bir köydür. Zeytin ağaçlarının, mandalina ağaçlarıyla iç içe geçtiği bir yolun kıvrımlarıyla ulaşılan köy , konuklarını eski Rum evleri ve şarap yapılan üzümlerin nefis kokusuyla karşılar. Serbest zamanımızı sonlandırdıktan sonra 18:00 de Didim'e dönüş yoluna geçiyoruz.

Dahil Olanlar

LÜKS ARAÇLAR İLE ULAŞIM
ARAÇ İÇİ İKRAM (otobüs için geçerlidir.)
FERDİ KAZA SİGORTASI
CTS TUR GÜVENCESİ
REHBERLİK HİZMETİ

Hariç Olanlar

KİŞİSEL HARCAMALAR
KAHVALTI/ÖĞLE YEMEĞİ
MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞ ÜCRETİ

Kalkış Yerleri

İZMİR TEKEL
PALABIYIK IŞIKLAR
KENT MEYDANI
ESKİ ADLİYE
DİDİM OTOGAR
SÖKE OTOGAR

Galeri

329 TL kişi başı


Acele edin, yeriniz dolmadan aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçin. En kısa sürede size bilgi vermek için ulaşacağız.

Bizimle iletişime geçin

BENZER TURLAR

Bunlara da göz atabilirsiniz

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK
Detaylar

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK

Urla Enginar Festivali, Urla'nın mutfağını tanıtmak amacıyla düzenlenen bir festivaldir. Urla halkı bu sene 8. kez '' Enginar Tüm Kalbiyle Sizi Çağırıyor'' sloganıyla mutfak kapılarını bizlere açıyor.

  • SOR (ASK)

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE
Detaylar

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ' NDE HOŞ TATLARI, RENKLERİ, GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLEYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL KİRAZ STANTLARINI GEZİYORUZ VE TADINA VARIYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU
Detaylar

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU

24.BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ' NDE HOŞ KOKULARI, RENKLERİ GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLİYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇİÇEK STANTLARINI GEZİYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı