BOSTANLI PAZARI BALIKÇI BARINAĞI KEMERALTI ÇARŞISI

25 Ocak 2023 - Çarşamba

Belirlenen duraklardan siz değerli misafirlerimizi saat 07:00'de alıyoruz. İlk olarak kahvaltımızı almak için molamız olacaktır. Daha sonra İzmir Bostanlı mevki için yola devam ediyoruz. Bostanlı Pazarı halkın dikkatini çeken ve genelde kalabalık olan ucuz ve kaliteli ürünlerin bulunduğu yoğun talep gören bir pazardır. Pazarda serbest zamanımızı geçirdikten ve alışverişimizi yaptıktan sonra Balıkçı barınağı durağımıza geçiş yapıyoruz. Balıkçı barınağı, temiz deniz havası alacağımız çay kahve içip dileyen misafirlerimizin balık ekmek yiyebilecek olduğu bir yerdir.  Sonra ki durağımız Kemeraltı Çarşısı.. Günümüzde İzmir'in önemli bir alışveriş merkezi hâline gelmiştir. Tonoz ve kubbeli bazı dükkânlar özelliğini korumuş olmalarına rağmen çoğunlukla modern iş merkezleri, mağazalar, kafeteryalar ve sinemalar burada toplanmıştır. Bunların yanı sıra Türk el sanatları örneklerini yansıtan seramiklere, çini panolara, ağaç eserlere, madeni eserlere, düz dokuma yaygıları ile halı ve kilimlerin satışının yapıldığı dükkânlar da burada bulunmaktadır. Kemeraltı, 2020'de UNESCO tarafından "İzmir Tarihî Liman Kenti" adıyla oluşturulan miras alanının bir parçası olarak Dünya Mirası Geçici Listesi'ne dahil edildi. Kemeraltı Çarşısı ziyaretimizden sonra 18:00 'de  Didim'e dönüş yoluna geçiyoruz. 

Dahil Olanlar

LÜKS ARAÇLAR İLE ULAŞIM
ARAÇ İÇİ İKRAM (otobüs için geçerlidir.)
FERDİ KAZA SİGORTASI
CTS TUR GÜVENCESİ
REHBERLİK HİZMETİ

Hariç Olanlar

KİŞİSEL HARCAMALAR
KAHVALTI/ÖĞLE YEMEĞİ/AKŞAM YEMEĞİ
MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞ ÜCRETİ

Kalkış Yerleri

İZMİR TEKEL
PALABIYIK IŞIKLAR
KENT MEYDANI
ESKİ ADLİYE
DİDİM OTOGAR
SÖKE OTOGAR

Galeri

220 TL kişi başı


Acele edin, yeriniz dolmadan aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçin. En kısa sürede size bilgi vermek için ulaşacağız.

Bizimle iletişime geçin

BENZER TURLAR

Bunlara da göz atabilirsiniz

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK
Detaylar

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK

Urla Enginar Festivali, Urla'nın mutfağını tanıtmak amacıyla düzenlenen bir festivaldir. Urla halkı bu sene 8. kez '' Enginar Tüm Kalbiyle Sizi Çağırıyor'' sloganıyla mutfak kapılarını bizlere açıyor.

  • SOR (ASK)

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE
Detaylar

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ' NDE HOŞ TATLARI, RENKLERİ, GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLEYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL KİRAZ STANTLARINI GEZİYORUZ VE TADINA VARIYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU
Detaylar

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU

24.BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ' NDE HOŞ KOKULARI, RENKLERİ GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLİYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇİÇEK STANTLARINI GEZİYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı