DENİZLİ PAMUKKALE TERMAL OTEL KONAKLAMALI TUR

11 Mart 2023 - Cumartesi

1. GÜN    11.03.2023

Sabah belirlenen duraklardan siz değerli yolcularımızı alarak Didim'den Denizli Karahayıtta bulunan Termal Otelimize transferimizi sağlıyoruz. Yol üzerinde öğle yemeği (ekstra) için mola veriyoruz. Yemek molamız ardından tekrar yolumuza devam ediyoruz ve otelimize varmış oluyoruz.  Otelimizde sıcaklık derecesi en yüksek ve sağlık açısından en faydalı sulardan birisi olan Karahayıtta açık ve kapalı termal havuzlarımızdan ücretsiz yararlanabileceksiniz. Yarım pansiyon konaklama hakkı, girişi günü açık büfe akşam yemeği ile başlar, çıkış günü açık büfe kahvaltı ile son bulur. Saat 11:00 -16:00 arasında çay saatimiz, 14:00-16:00 arasında da coffee break saatimiz mevcuttur. Belirtilen hizmetler dışında alınacak olan tüm yiyecek-içecek hizmetleri ekstra ücretlidir.  Denizli ili Pamukkale  Karahayıt bölgesinde, yenilenen yüzü ile  Çağdaş ve şık tasarımıyla 2.000 m²’lik bir alanda yer alan Colossae Thermal Spa & Wellness  misafirlerine sağlıklı ve doğal bir yaşam tarzı sunuyor. Her türlü kişisel hizmet ve konforu sağlamak için tasarlanan merkezde; 10 bakım odası, çiftler için özel Masaj ve vücut bakım odaları, buhar odası, dinlenme alanları, kapalı ve açık  Thermal havuzlar, Çamur havuzu,  Türk Hamamları, sauna, jakuzi, kapalı ve açık  yüzme havuzu ve Tuz odası, Aile havuzları  bulunmaktadır. Otelimizde konaklayan misafirlerimize açık havuz,kapalı thermal havuz, jakuzi, buhar banyosu, Türk hamamı, sauna ve fitnes center ücretsiz olacaktır.

2. GÜN 12.03.2023

Otelimizden sabah kahvaltımızı aldıktan sonra çıkış sağlıyoruz ve Didim'e dönüş yoluna geçiyoruz. Dönüş yemeği için molamız olacaktır.


Dahil Olanlar

ULAŞIM
ARAÇ İÇİ İKRAM (otobüs yolculukları için geçerlidir.)
CTS TUR GÜVENCESİ
TERMAL OTELİMİZDE 1 GECE KONAKLAMA
OTELDE ALINAN 1. GÜN AKŞAM YEMEĞİ
OTELDE ALINAN 2.GÜN SABAH KAHVALTI

Hariç Olanlar

KİŞİSEL HARCAMALAR
1.GÜN KAHVALTI / TÜM ÖĞLE YEMEKLERİ / ÇAY - KAHVE MOLALARI
OTELDE YER ALAN MİNİBAR VE EKSTRA HARCAMALAR
DÖNÜŞ YOLUNDA ALINAN YEMEK

Kalkış Yerleri

İZMİR TEKEL
PALABIYIK IŞIKLAR
KENT MEYDANI
ESKİ ADLİYE DURAK
DİDİM OTOGAR
SÖKE OTOGAR
AYDIN ESKO

Galeri

1650 TL kişi başı


Acele edin, yeriniz dolmadan aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçin. En kısa sürede size bilgi vermek için ulaşacağız.

Bizimle iletişime geçin

BENZER TURLAR

Bunlara da göz atabilirsiniz

ÇANAKKALE & CUNDA
Detaylar

ÇANAKKALE & CUNDA

DUR YOLCU BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR EĞİL DE KULAK VER BU SESİZ YIĞIN BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR

  • SOR (ASK)

BURSA- ULUDAĞ 1 GECE KONAKLAMALI
Detaylar

BURSA- ULUDAĞ 1 GECE KONAKLAMALI

Tarihi ve kültürel bir çok zenginliğe sahip olan Bursa ve eğlencesine doyum olmayan karın tadını çıkaracağınız Uludağ, Termal sularda rahatlayıp dinleneceğiniz bir otel ve dahası..

  • SOR (ASK)

DENİZLİ PAMUKKALE TERMAL OTEL
Detaylar

DENİZLİ PAMUKKALE TERMAL OTEL

Sıcaklık derecesi en yüksek ve sağlık açısından en faydalı sulardan birisi olan Karahayıtta açık ve kapalı termal havuzlarımızda harika bir haftasonu geçirmek için sizleri bekliyoruz..

  • SOR (ASK)