DENİZLİ PAMUKKALE TERMAL OTEL

14 Ocak 2023 - Cumartesi

1. GÜN    14.01.2023

Sabah belirlenen duraklardan siz değerli yolcularımızı alarak Didim'den Denizli Karahayıtta bulunan Termal Otelimize transferimizi sağlıyoruz.  Otelimizde sıcaklık derecesi en yüksek ve sağlık açısından en faydalı sulardan birisi olan Karahayıtta açık ve kapalı termal havuzlarımızdan ücretsiz yararlanabileceksiniz. Aynı zamanda hamam jakuzi bulunmaktadır. Otelimizin değişik tedavi ve eğlence aktivitelerinden (Çamur banyoları, Kükürtlü sauna, Hidroterapi küveti) faydalanabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde olacaktır. (POLAT THERMAL OTEL)

2. GÜN   15.01.2023

Otelimizden sabah kahvaltımızı aldıktan sonra çıkış sağlıyoruz. Sonrasında kısa bir serbest zamanımız olacaktır. Bu serbest zamanımız için bembeyaz görüntüsüyle insanı adeta büyüleyen ve UNESCO Dünya Mirasları listesinde yer alan Pamukkale Travertenlerini ziyaret ediyoruz. Ziyaretimizin ardından Didim dönüş yoluna çıkıyoruz. Siz değerli misafirlerimizle tekrar buluşmak üzere vedalaşıyoruz. 

*OTEL BİLGİLERİ*

Polat Thermal Hotel; Denizli’nin doğa ile bütünleşmiş yemyeşil dokusu ile kaplı modern ve görkemli tesisi, 1989 yılından günümüze hizmet vermeye devam etmektedir. Polat Thermal Hotel, dünyada eşsiz güzellikte olan Pamukkale’nin pamuk yığınını andıran travertenleri, Roma ve Bizans dönemine ait kenti, Hierapolis’in kalıntılarına 2 km uzaklıkta, 40 dönüm arazi üzerine kurulmuştur.  Termal su, rahatlatıcı masaj çeşitleri, vücut bakımları, yenileyici cilt bakım uygulamaları, Türk hamamı, buhar banyosu, ve saunası misafirlere unutulmaz tatil fırsatı sunmaktadır. 

Dahil Olanlar

ULAŞIM
ARAÇ İÇİ İKRAM (otobüs yolculukları için geçerlidir.)
CTS TUR GÜVENCESİ
TERMAL OTELİMİZDE 1 GECE KONAKLAMA
OTELDE ALINAN 1. GÜN AKŞAM YEMEĞİ
OTELDE ALINAN 2.GÜN SABAH KAHVALTI

Hariç Olanlar

MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞ ÜCRETİ
KİŞİSEL HARCAMALAR
1.GÜN KAHVALTI / TÜM ÖĞLE YEMEKLERİ / ÇAY - KAHVE MOLALARI
OTELDE YER ALAN MİNİBAR VE EKSTRA HARCAMALAR
DÖNÜŞ YOLUNDA ALINAN YEMEK

Kalkış Yerleri

İZMİR TEKEL
PALABIYIK IŞIKLAR
KENT MEYDANI
ESKİ ADLİYE DURAK
DİDİM OTOGAR
SÖKE OTOGAR

Galeri

SOR (ASK)


Acele edin, yeriniz dolmadan aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçin. En kısa sürede size bilgi vermek için ulaşacağız.

Bizimle iletişime geçin

BENZER TURLAR

Bunlara da göz atabilirsiniz

ÇANAKKALE & CUNDA
Detaylar

ÇANAKKALE & CUNDA

DUR YOLCU BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR EĞİL DE KULAK VER BU SESİZ YIĞIN BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR

  • SOR (ASK)

DENİZLİ PAMUKKALE TERMAL OTEL KONAKLAMALI TUR
Detaylar

DENİZLİ PAMUKKALE TERMAL OTEL KONAKLAMALI TUR

Sıcaklık derecesi en yüksek ve sağlık açısından en faydalı sulardan birisi olan Karahayıtta açık ve kapalı termal havuzlarımızda harika bir haftasonu geçirmek için sizleri bekliyoruz..

  • 1650 TL / kişi başı

BURSA- ULUDAĞ 1 GECE KONAKLAMALI
Detaylar

BURSA- ULUDAĞ 1 GECE KONAKLAMALI

Tarihi ve kültürel bir çok zenginliğe sahip olan Bursa ve eğlencesine doyum olmayan karın tadını çıkaracağınız Uludağ, Termal sularda rahatlayıp dinleneceğiniz bir otel ve dahası..

  • SOR (ASK)