DENİZLİ-PAMUKKALE-SALDAGÖLÜ

01 Ocak 2022 - Cumartesi

Sabah saatlerinde belirtilen noktalardan hareket ediyoruz. Pamukkale 'ye varıyoruz. Burada alacağımız serbest kahvaltı(ekstra) molasından sonra bu güne kadar tarihi dokusunu koruyabilmiş olan pamuğu andıran travertenlere gidiyoruz. Burada  bolca resim çekilebileceğiniz ve hoş vakit geçirebileceğimiz serbest zaman bırakıyoruz.  Ardından tarihle buluşacağımız Hierapolis Antik Kentine geçiyoruz. Sonrasında öğle yemeği için mola veriyoruz. Türkiye'nin Maldivleri olarak adlandırılan yumuşak krater kumları ve berrak suyu ile mavinin her tonunu barındıran Salda Gölüne geçiyoruz. Burada geçirilen serbest zaman sonrasında Didim'e dönüyoruz.
Dahil Olanlar

LÜKS ARAÇLAR İLE ULAŞIM
REHBERLİK HİZMETİ
ARAÇ İÇİ İKRAM (otobüs için geçerlidir)
FERDİ KAZA SİGORTASI
CTS TUR GÜVENCESİ

Hariç Olanlar

MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞ ÜCRETİ
SABAH KAHVALTISI
KİŞİSEL HARCAMALAR

Kalkış Yerleri

İZMİR TEKEL
ÇAĞLAR PETROL
KENT MEYDANI
ESKİ ADLİYE
KALIPÇI SANAYİ
DİDİM OTOGAR
SÖKE OTOGAR

Galeri

SOR (ASK)


Acele edin, yeriniz dolmadan aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçin. En kısa sürede size bilgi vermek için ulaşacağız.

Bizimle iletişime geçin

BENZER TURLAR

Bunlara da göz atabilirsiniz

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK
Detaylar

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK

Urla Enginar Festivali, Urla'nın mutfağını tanıtmak amacıyla düzenlenen bir festivaldir. Urla halkı bu sene 8. kez '' Enginar Tüm Kalbiyle Sizi Çağırıyor'' sloganıyla mutfak kapılarını bizlere açıyor.

  • SOR (ASK)

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE
Detaylar

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ' NDE HOŞ TATLARI, RENKLERİ, GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLEYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL KİRAZ STANTLARINI GEZİYORUZ VE TADINA VARIYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU
Detaylar

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU

24.BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ' NDE HOŞ KOKULARI, RENKLERİ GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLİYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇİÇEK STANTLARINI GEZİYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı