TİRE PAZARI -DEREKAHVE

01 Ocak 2022 - Cumartesi

Sabah Saatlerinde belirtilen noktalarından hareket ediyoruz. Antik çağdaki adı TEİRA olan TİRE’ye varış. Burada alacağımız serbest kahvaltımızın ardından bugüne kadar tarihi dokusunu koruyabilmiş olan ve Ege’nin büyük yerleşimlerinden biri olan TİRE’de Dağ ve Ova köylülerinden oluşan pazarcıların tezgahları otantik ürünlerle, doğadan biraz önce koparılıp getirilmiş çeşitli otları ve çok çeşitli köy ve ev ürünleri ile egzotik ve heyecan verici bir atmosfer yaratıyor…

Dağ ve ova köylülerinden oluşan pazarcıların büyük bölümü kadın olunca bu atmosfer daha da renkleniyor… Fiyatlar ise büyük kentlerden gelenleri şaşırtacak kadar ucuz… Öğle saatlerinde acıktığımızın farkına varıyor ve bahçe içinde teraslara kurulu, eski bir su değirmeni, ceviz ağaçları altında yosunlu kayaların bulunduğu ortamda ekstra olarak öğle yemeğimizi HACIBABA RESTORAN’da alıyoruz… afiyetle yediğimiz öğle yemeğimizin ardından kısa bir şehir turu yapıyor, DERE KAHVE'de kahve molamızı veriyoruz ve Didim’e hareket ediyoruz. Akşam saatlerine doğru Didim’e ulaşıyoruz

Dahil Olanlar

LÜKS ARAÇLAR İLE ULAŞIM
REHBERLİK HİZMETİ
ARAÇ İÇİ İKRAM (otobüs için geçerlidir)
FERDİ KAZA SİGORTASI
CTS TUR GÜVENCESİ

Hariç Olanlar

MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞ ÜCRETİ
SABAH KAHVALTISI
KİŞİSEL HARCAMALAR

Kalkış Yerleri

İZMİR TEKEL
ÇAĞLAR PETROL
KENT MEYDANI
ESKİ ADLİYE
DİDİM OTOGAR
SÖKE OTOGAR

Galeri

SOR (ASK)


Acele edin, yeriniz dolmadan aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçin. En kısa sürede size bilgi vermek için ulaşacağız.

Bizimle iletişime geçin

BENZER TURLAR

Bunlara da göz atabilirsiniz

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK
Detaylar

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK

Urla Enginar Festivali, Urla'nın mutfağını tanıtmak amacıyla düzenlenen bir festivaldir. Urla halkı bu sene 8. kez '' Enginar Tüm Kalbiyle Sizi Çağırıyor'' sloganıyla mutfak kapılarını bizlere açıyor.

  • SOR (ASK)

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE
Detaylar

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ' NDE HOŞ TATLARI, RENKLERİ, GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLEYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL KİRAZ STANTLARINI GEZİYORUZ VE TADINA VARIYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU
Detaylar

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU

24.BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ' NDE HOŞ KOKULARI, RENKLERİ GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLİYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇİÇEK STANTLARINI GEZİYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı