KARABURUN NERGİS ÇİÇEĞİ FESTİVALİ

22 Ocak 2023 - Pazar

Belirlenen duraklardan sabah saat 07:00 'de siz değerli misafirlerimizi alarak turumuza başlıyoruz. Öncelikle Yaylaköy'de kahvaltı molamız olacaktır. Daha sonrasında buram buram nergis kokusunu hissedeceğiniz Karaburun' a NERGİS FESTİVALİNE gidiyoruz. Doğanın tüm cömertliğini güzelliğiyle sergilediği Karaburun’da adını efsanelerden alan nergis çiçeğinin mevsimi hüküm sürüyor şimdilerde. Burada kış ortasında nergislerin ışıltılı güzelliğiyle doğayı renklendirmelerine şahit olacağız. Burada  standları gezeceğiz. Mis gibi nergis kokuları içerisinde keyifli saatler geçireceğiz. Doğanın tüm cömertliğini olanca güzelliği ile sergilediğini Mordoğan' da da göreceğiz...Burada dileyen misafirlerimiz sahildeki restoranlarda oturarak keyifli saatler geçirebilirler veya çevredeki parkurlarda yürüyüş yaparak doğanın tadını çıkarabilirler. Sonrasında ise son durak olarak Balıklıova' ya doğru yola çıkıyoruz. Urla' ya 30 km uzaklıktaki bu köy Karaburun yarımadasının en güneyinde yer alır. Balıklıova köyü tertemiz denizi, balık restoranlarının yanı sıra un kurabiyesi ile de ünlüdür. Bu durumda dileyen misafirlerimiz burada çok lezzetlı balıkların tadına bakarak ve dönmeden un kurabiyesi alışverişlerini yapabilirler. Ardından Didim'e dönüş yoluna geçiyoruz..

Dahil Olanlar

ULAŞIM
ÇEVRE GEZİLERİ
REHBERLİK HİZMETLERİ
ARAÇ İÇİ İKRAM (OTOBÜS İÇİN GEÇERLİDİR
FERDİ KAZA SİGORTASI

Hariç Olanlar

MÜZE VE ÖREN YERLERİ
SABAH KAHVALTISI
ÖĞLE YEMEĞİ

Kalkış Yerleri

İZMİR TEKEL
PALABIYIK IŞIKLAR
ÇAĞLAR PETROL
KENT MEYDANI
ESKİ ADLİYE
DİDİM OTOGAR
SÖKE OTOGAR

Galeri

299 TL kişi başı


Acele edin, yeriniz dolmadan aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçin. En kısa sürede size bilgi vermek için ulaşacağız.

Bizimle iletişime geçin

BENZER TURLAR

Bunlara da göz atabilirsiniz

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK
Detaylar

URLA ENGİNAR FESTİVALİ - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK

Urla Enginar Festivali, Urla'nın mutfağını tanıtmak amacıyla düzenlenen bir festivaldir. Urla halkı bu sene 8. kez '' Enginar Tüm Kalbiyle Sizi Çağırıyor'' sloganıyla mutfak kapılarını bizlere açıyor.

  • SOR (ASK)

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE
Detaylar

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ & TİRE

BAYINDIR BALCILAR KİRAZ FESTİVALİ' NDE HOŞ TATLARI, RENKLERİ, GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLEYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL KİRAZ STANTLARINI GEZİYORUZ VE TADINA VARIYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU
Detaylar

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ & TİRE TURU

24.BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ' NDE HOŞ KOKULARI, RENKLERİ GÖRÜNTÜLERİ İLE GÖRSEL ŞÖLEN SERGİLİYEN BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇİÇEK STANTLARINI GEZİYORUZ.

  • 350 TL / kişi başı